Scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur is al jaren een populaire woontrend bij het inrichten van een huis. De stijl is gestoeld op eenvoud, waarbij simpel gebruik van kleuren, ruimte en materialen telkens terugkomen. Door de juiste toepassing van deze drie concepten creëer je daarmee gemakkelijk een rustgevend interieur.

plantenstandaarden sfeerfoto

Scandinavische interieur en inrichting

Vaak worden scandinavische interieurs gekenmerkt door meubels die gemaakt zijn van natuurlijke en duurzame materialen van bijvoorbeeld hout. Zoals klassieke deense buffetkasten met de mooie handgrepen. Verder zijn er natuurlijk de lage dressoirs die nu vooral worden gebruikt om een televisie op te zetten.

Deze design klassiekers worden gecombineerd met minimalistische lampen of meubels met smalle pootjes zoals onze bloempot op poten. Alles is erop gericht om eenvoud en functionaliteit als basis te houden.

Scandinavische meubelen

In het ontwerp van onze scandinavische plantenstandaard hebben we alle kenmerken van een scandinavische inrichting verwerkt in een ontwerp. Denk daarbij aan het natuurlijk materiaal hout dat is verwerkt en dat als basis vormt van het ontwerp. Ook zijn we uitgegaan van eenvoud en contrast. Dit zie je terug in afwerking van de constructie en het eenvoudige maar tegelijkertijd chique kleurencontrast tussen het hout en de bloempot. De minimalistische pootjes geven extra ruimte en rust en vormen zo een prachtig scandinavisch meubel in je woonkamer.

Waar kan ik de bloempot op pootjes kopen?

Al onze producten zijn online te bestellen en daarnaast zijn we ook te vinden in een winkel. Zo kun je onze bloempot op poten bijvoorbeeld vinden bij STEK de Stadstuinwinkel in Rotterdam.

Uniek en Handgemaakt

Gratis verzending 

Beveiligde betaalmethodes

Snelle verzending
(binnen 3 dagen)

feedback sterren
"Ik ben uitermate tevreden met de aankoop van mijn plantenstandaard. De kwaliteit van het product overtrof mijn verwachtingen en het staat waanzinnig in mijn huiskamer. Als je twijfelt, ga ervoor! Ik heb er zojuist nog één besteld en kan niet wachten tot hij arriveert!
iusa_400x400.50614458_6pg3
Rachel Hirst
Designer