Plantenstandaard

Kies je favoriete plantenstandaard

Hieronder zie je al onze plantenstandaarden die twee broers met liefde, arbeid en veel zweet zelf maken. Vroeger in een schuur en nu in een werkplaats. Wij zijn trots op iedere huiskamer die we op mogen vrolijken met onze plant op stelten.

Plantenstandaard expert

Een van de grootste woontrends van het moment zijn plantenstandaarden. Ze worden gebruikt om de bloempot op pootjes te zetten en zodoende de plant op een voetstuk te plaatsen. Hierdoor is het niet meer nodig om je plant in de vensterbank op een tafeltje te zetten. Door het unieke en elegantie design van onze plantenstandaarden biedt het de perfecte oplossing voor ieder modern, klassiek of industrieel interieur.

Bloempot op Poten

Een bloempot op poten loopt zeker niet weg. Door de perfecte balans en afgemeten vormen staat de constructie stevig en kan hij tegen een stootje. Daarnaast zijn alle pootjes voorzien van pads zodat het meubelstuk geen krassen nalaat op jouw laminaat of vloer. 

Scandinavisch interieur

De plantenstandaarden passen perfect in een scandinavisch interieur. De slanke houten pootjes geven een open karakter aan een interieur en maken een perfecte match met bijvoorbeeld een effen achtergrond. Door de elegante touch heb je meteen een designklassieker in huis. 

Housewarming cadeau

Wil je iemand verrassen met een origineel housewarming cadeau, dan is de plantenpot op poten een stijlvol presentje. Het is het perfecte cadeau voor een nieuwe woning en het ideale geschenk om indruk te maken en het nieuwe huis meteen van een stijlvolle touch te voorzien.

Uniek en Handgemaakt

Gratis verzending 

Beveiligde betaalmethodes

Snelle verzending


"Ik ben uitermate tevreden met de aankoop van mijn plantenstandaard. De kwaliteit van het product overtrof mijn verwachtingen en het staat waanzinnig in mijn huiskamer. Als je twijfelt, ga ervoor! Ik heb er zojuist nog één besteld en kan niet wachten tot hij arriveert!
iusa_400x400.50614458_6pg3
Rachel Hirst
Designer