Plantenbak binnen

Kies je favoriete plantenbak voor binnen

Ben je op zoek naar een plantenbak binnen? Dan ben je hier op het juiste adres, want wij hebben verschillende soorten en kleuren plantenbakken. De potten combineren wij met een elegante plantenstandaard en hierdoor vormen zij samen een toevoeging op elk interieur. Door de plantenbak op een standaard te zetten staat jouw favoriete plant altijd in de spotlights.

plantenstandaarden sfeerfoto

Kies jouw plantenbak binnen

Wat voor plantenbak binnen past het beste?

Iedereen wil natuurlijk het beste voor de plant, daarom kiezen wij dan ook voor een mooie keramieke oplossing voor de plantenbak. In sommige varianten is de pot glanzend en in andere weer wat meer mat van kleur. De pot heeft geen gat aan de onderkant dus wij raden wel aan om hydrokorrels te gebruiken. Zo vang je overtollig water op en daarmee voorkom je dat de wortels van je plant gaan rotten.

Welke planten kan ik gebruiken?

Eigenlijk kun je alle planten erin zetten die je wilt aangezien we voor elke formaat plant een oplossing hebben. Hierdoor zal elke plant zich meteen thuis voelen in onze bloempot op pootjes. Toch hebben we wel een aantal tips. Zo vinden wij zelf de ouderwetse sanseveria erg mooi staan, maar we zien ook veel mooie monstera planten groeien in onze potten. Daarnaast is ook de calathea plant een favoriet. Wil je meer inspiratie wat betreft planten en combinaties bekijk dan onze inspiratie pagina.

Wat is er zo bijzonder aan de pootjes?

We zijn natuurlijk het meest trots op de pootjes, oftewel ons plantenstandaard. We hebben hout gebruikt als materiaal waarmee we kiezen voor een duurzame oplossing. Het allermooiste aan ons ontwerp is de aansluiting tussen de vier ronde pootjes en het rechthoekige kruis waar de bloempot op rust. Op het eerste gezicht ziet dit er eenvoudig uit. Wie echter verder kijkt ziet overal handmatig toegepaste afwerkingen die op de milimeter moeten kloppen. Deze focus is cruciaal in het ontwerp omdat de constructie door matige afwerkingen anders gaat wiebelen. Dit zien we bijvoorbeeld vaak bij goedkopere plantenstandaard oplossingen van metaal en bij slecht afgewerkte hout-oplossingen. Denk daarbij aan bloempotten die niet goed aansluiten met de plantenstandaard en poten die instabiel zijn.

Als gevolg van deze speciale handmatige aanpak krijgt elke bloempot op pootjes de unieke elegante touch die het verdient.

Waar kan ik de plantenbak binnen kopen?

Al onze producten zijn online te bestellen en daarnaast zijn we ook te vinden in een winkel. Daarbij kun je onze bloempot op pootjes bijvoorbeeld vinden bij STEK de Stadstuinwinkel in Rotterdam.


plantenstandaard witte plantenpot groot donker eiken

Plantenstandaard & Witte plantenpot


plantenstandaard zonder plantenpot medium

Plantenstandaard

plantenstandaard zwarte plantenpot groot zwart

Plantenstandaard & Zwarte plantenpot

Uniek en Handgemaakt

Gratis verzending

Beveiligde betaalmethodes

Snelle verzending
(binnen 3 dagen)

feedback sterren
“Ik ben uitermate tevreden met de aankoop van mijn plantenstandaard. De kwaliteit van het product overtrof mijn verwachtingen en het staat waanzinnig in mijn huiskamer. Als je twijfelt, ga ervoor! Ik heb er zojuist nog één besteld en kan niet wachten tot hij arriveert!
iusa_400x400.50614458_6pg3
Rachel Hirst
Designer