Housewarming cadeau

Kom stijlvol uit de hoek

Het zoeken naar een housewarming cadeau voor een vriend, vriendin of familielid hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ga voor een elegante en duurzame bloempot op poten en bezorg de bewoners meteen een stijlvolle start in het nieuwe huis. Zo geef je net dat beetje extra vergeleken met die saaie kamerplant die iemand anders vast heeft gekocht.

plantenstandaarden sfeerfoto

Cadeau nieuw huis

Met dit housewarming cadeau zorg je ervoor dat de nieuwe bewoners meteen een uniek en handgemaakt design item in huis halen. Deze plantenstandaard past perfect in een scandinavisch interieur maar is ook prima te gebruiken in andere interieurs waar planten aanwezig zijn.

Housewarming cadeau idee

Onze unieke combinatie tussen een handgemaakte plantenstandaard en een bijgeleverde bloempot vormt een van de grootste woontrends van dit jaar. In ons ruimte assortiment vindt je altijd een kleur die bij de nieuwe bewoners past.

Waar kan ik de bloempot voor binnen kopen?

Al onze producten zijn online te bestellen en daarnaast zijn we ook te vinden in een winkel. Daarbij kun je onze bloempot op pootjes bijvoorbeeld vinden bij STEK de Stadstuinwinkel in Rotterdam.

Uniek en Handgemaakt

Gratis verzending 

Beveiligde betaalmethodes

Snelle verzending

feedback sterren
"Ik ben uitermate tevreden met de aankoop van mijn plantenstandaard. De kwaliteit van het product overtrof mijn verwachtingen en het staat waanzinnig in mijn huiskamer. Als je twijfelt, ga ervoor! Ik heb er zojuist nog één besteld en kan niet wachten tot hij arriveert!
iusa_400x400.50614458_6pg3
Rachel Hirst
Designer